Locatie en route

Locatie en Route

Stage Valley vindt plaats op sportpark De Smelen in Odiliapeel. Volg onderstaande route anders kom je bedrogen uit.

Met de auto

Kom je met de auto dan is er vanuit de nieuwedijk en de rogstraat direct toegang tot een grote parkeerplaats gelegen aan de ingang van het Stage Valley evenemententerrein. Een parkeerkaart bestel je bij je tickets. Voor de navigatie kun je postcode 5409 SV aanhouden, maar zorg dat je via de N264 rijdt zodat je geen last hebt van afgesloten wegen.

Met de fiets

Vanuit de oudedijk is de toegangsweg van sportpark De Smelen toegankelijk voor fietsers. Vandaar staat aangegeven waar de fietsen geparkeerd kunnen worden. Parkeer alleen daar waar het mag, uit veiligheid worden fietsen die niet juist geparkeerd staan verwijderd om zo veilige vluchtwegen te kunnen waarborgen.

Met de Stage Valley hop-on Bus

Vanuit meerdere dorpskernen in de regio vertrekt een Stage Valley bus naar het festivalterrein in Odiliapeel. Wil je met de hop-on bus mee koop dan een kaartje voor de juiste opstapplaats. Deze kun je tegelijk met je toegangsticket bestellen. Er zijn opstapplaatsen in Boekel, Elsendorp, Erp, Gemert, Langenboom, Mill, Veghel, Venhorst, Volkel, Wanroij, Wilbertoord, Uden en Zeeland. Uiteraard brengt diezelfde bus je aan het einde van het festival weer terug.

Kiss and Ride

Er is ook een Kiss and Ride zone, deze is aan de oudedijk.  Let wel, het is niet toegestaan om aan de oudedijk te parkeren.

Taxi

Alleen taxi’s met een speciale Stage Valley Taxi-Pas mogen via de aparte toegangsweg zodat je niet lang hoeft te wachten en kort bij de ingang uit kunt stappen. Deze Stage Valley taxi’s weten de route en zijn speciaal geïnstrueerd. Indien je een andere taxi regelt dan kan deze via de reguliere Kiss and Ride zone er ook komen. Taxi en touringcar bedrijven kunnen informeren naar de voorwaarden voor de Taxi-Pas. Ook het ophalen zal soepel verlopen via de Stage Valley taxi standplaats.

Sportpark De Smelen

Stage Valley
20 augustus 2020
Odiliapeel